APARTMA BUBI

soba

Nočitve v lepo opremljenem apartmaju vam nudi dve spalnici z eno zakonsko posteljo in dvema enojnima posteljama in dnevno sobo z enim raztegljivim kavčem. Vsebuje tudi popolnoma opremljeno kuhinjo ter kopalnico s kadjo.

Poleti lahko uživate na veliki terasi ali na vrtu, kjer lahko uporabljate žar. Z balkona se odpira lep pogled na goro Kanin. Apartma je zaradi mirne lokacije in velikega vrta primeren za družine z otroci.

  • brezplačni parking
  • brezplačni WiFi
  • SATV
  • posredovanje športnih aktivnosti
  • DVD predvajalnik
Terasa

Če ste ljubitelji aktivnosti na prostem, je  Dolina Soče (v Sloveniji znana tudi kot Posočje) zagotovo tisti kotiček Slovenije in Alp, ki ga morate obiskati. Podajte se na izjemna vodna doživetja, na kajak in rafting na reko Sočo, odkrijte neokrnjene lepote kanjonov in očarljivost tolmunov, ki navdihujejo ribiče in kopalce.

Tisti, ki greste raje peš, boste uživali v prostranem svetu visokogorja in osupljivih razgledih, ki jih nudijo Julijske Alpe vse tja do Jadranskega morja. Prebudite raziskovalca v sebi, odkrijte bisere narave in zapuščino soške fronte ter se podajte na označene nižinske pohodniške poti. Nad izjemno naravo in možnostmi za kolesarjenje se navdušuje tudi vse več kolesarjev, ki lahko izbirajo med različnimi težavnostmi potmi.

Tudi pristašem adrenalinskega utripa v Dolini Soče zagotovo ne bo dolgčas. Poletite z jadralnim padalom, zberite pogum za padalski skok iz letala, spustite se po najdaljši zipline jeklenici v tem delu Evrope ali dvignite mero srčnega utripa v katerem izmed pustolovskih parkov.

POHIŠTVO